%
Ocen
w Portalach
Bufet śniadaniowy w Restauracji Classic to idealny początek dnia. Szeroki wybór dań i napoi na ciepło i zimno, owoce oraz świeże, chrupiące pieczywo zaspokoją najbardziej wymagających. Podczas obiadokolacji można skosztować dodatkowo codziennie innych, starannie przygotowanych przystawek, zup, dań głównych i deserów. Bogate menu wieczorne Restauracji Classic to doskonałe zakończenie dnia.
25-letni Rafał Durka jest prawdopodobnie najmłodszym szefem kuchni pracującym w pięciogwiazdkowym hotelu w Polsce. Karierę rozpoczął w 2007 roku w warszawskiej restauracji, by następnie zdobywać kolejne zawodowe szczeble w nadmorskich 4- i 5-gwiazdkowych hotelach. To pasjonat, który w spontaniczny sposób potrafi zaskakiwać subtelnymi i wyrafinowanymi smakami. Potrawy zachwycają bogactwem smaków, często w luźny sposób nawiązujących do kuchni staropolskiej i regionalnej.