Customer Alliance close
% RESTAURACJA CLASSIC | Diune Hotel***** & Resort

Ocen
w Portalach

rezerwuj close
calendar

rezerwuj

Celująca

%

Ratings in Portalach

...

Kryteria oceny

Rezerwuj swój pobyt Hotele by ZDROJOWA™
wybierz hotel
Przyjazd
datepicker

Wybierz

wyjazd
datepicker

Wybierz

RESTAURACJA CLASSIC – Diune Hotel***** & Resort
Customer Alliance

%

Ocen
w Portalach

Restauracja
CLASSIC

Idealny początek i zakończenie dnia

Bufet śniadaniowy w Restauracji Classic to idealny początek dnia. Szeroki wybór dań i napoi na ciepło i zimno, owoce oraz świeże, chrupiące pieczywo zaspokoją najbardziej wymagających. Podczas obiadokolacji można skosztować dodatkowo codziennie innych, starannie przygotowanych przystawek, zup, dań głównych i deserów. Bogate menu wieczorne Restauracji Classic to doskonałe zakończenie dnia.

 Szef Kuchni – Rafał Durka

25-letni Rafał Durka jest prawdopodobnie najmłodszym szefem kuchni pracującym w pięciogwiazdkowym hotelu w Polsce. Karierę rozpoczął w 2007 roku w warszawskiej restauracji, by następnie zdobywać kolejne zawodowe szczeble w nadmorskich 4- i 5-gwiazdkowych hotelach. To pasjonat, który w spontaniczny sposób potrafi zaskakiwać subtelnymi i wyrafinowanymi smakami. Potrawy zachwycają bogactwem smaków, często w luźny sposób nawiązujących do kuchni staropolskiej i regionalnej.

 Zapraszam do naszych restauracji

 

Diune_Hotel_Resort-Restauracja_Arte-Rafal_Durka-Szef_Kuchni

GODZINY OTWARCIA

ŚNIADANIE

 

07:00 – 10:30

OBIAD

 

13:00 – 15:00

KOLACJA

 

17:00 – 20:30