Restauracja
CLASSIC

Idealny początek i zakończenie dnia

Bufet śniadaniowy w Restauracji Classic to idealny początek dnia. Szeroki wybór dań i napoi na ciepło i zimno, owoce oraz świeże, chrupiące pieczywo zaspokoją najbardziej wymagających. Podczas obiadokolacji można skosztować dodatkowo codziennie innych, starannie przygotowanych przystawek, zup, dań głównych i deserów. Bogate menu wieczorne Restauracji Classic to doskonałe zakończenie dnia.

 Szef Kuchni – Rafał Durka

25-letni Rafał Durka jest prawdopodobnie najmłodszym szefem kuchni pracującym w pięciogwiazdkowym hotelu w Polsce. Karierę rozpoczął w 2007 roku w warszawskiej restauracji, by następnie zdobywać kolejne zawodowe szczeble w nadmorskich 4- i 5-gwiazdkowych hotelach. To pasjonat, który w spontaniczny sposób potrafi zaskakiwać subtelnymi i wyrafinowanymi smakami. Potrawy zachwycają bogactwem smaków, często w luźny sposób nawiązujących do kuchni staropolskiej i regionalnej.

 Zapraszam do naszych restauracji

 

Diune_Hotel_Resort-Restauracja_Arte-Rafal_Durka-Szef_Kuchni

GODIZNY OTWARCIA

ŚNIADANIE

 

07:00 – 10:30

OBIAD

 

13:00 – 15:00

KOLACJA

 

17:00 – 20:30
Zdrojowa dla CiebieDopasuj hotel do swoich preferencji
Wskaż swoje preferencje i zaplanuj swoje idealne wakacje
SPRAWDŹ PREFERENCJE
Morzeimg
Góryimg
Romantycznyimg
Rodzinnyimg
Nowoczesnyimg
Klasycznyimg
Relaksimg
Aktywnieimg
Facebook