AKTUALNOŚCI

6 Lut

Czapka Gault&Millau dla Restauracji Arté

Właśnie ukazało się czwarte wydanie Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska, w którym znalazła się nasza restauracja. Prestiżowe wyróżnienie przyznawane przez niezależnych i anonimowych ekspertów to marzenie każdego szefa kuchni.

Gault&Millau to przewodnik dla prawdziwych smakoszy, który po raz pierwszy ukazał się ponad 50 lat temu we Francji i cieszy się ogromnym zainteresowaniem nie tylko wśród restauratorów, ale przede wszystkim miłośników dobrego jedzenia. Niezależne grono ekspertów w recenzji naszej restauracji doceniło profesjonalną obsługę i menu, które wyróżnia dbałość o pochodzenie produktów z lokalnych upraw i hodowli. Zwrócono też uwagę na wystrój – elegancki i nowoczesny zarazem oraz urok wieczorów z muzyką na żywo. „Czapka” od Gault&Millau to nie tylko wyróżnienie dla Szefa Kuchni Rafała Durki – pomysłodawcy konceptu Arté, ale też ukoronowanie pracy całego, zgranego Zespołu. Dla naszych Gości to zaś potwierdzenie jakości Diune Hotel***** oraz wskazówka, by zajrzeć i osobiście przekonać się, jak smakują dania przyprawione morską bryzą.

Poza Arté, jeszcze jedna restauracja Zdrojowej otrzymała wyróżnienie w najnowszej edycji przewodnika. To zaprzyjaźniony Sand{acz} w Sand Hotel****, który już po raz czwarty znalazł się w zestawieniu Gault&Millau.

Żółty przewodnik Gault&Millau to międzynarodowy, obiektywny i niezależny przewodnik po restauracjach, produktach regionalnych i hotelach. Najlepsze restauracje zostają wyróżnione kucharskimi czapkami, które są symbolem i gwarancją wyśmienitego jedzenia. W tegorocznej polskiej edycji rekomendacje Gault&Millau otrzymało aż 580 restauracji, w Kołobrzegu wyróżniono 4 adresy, z czego 2 należą do Zdrojowej.

Zdrojowa dla CiebieDopasuj hotel do swoich preferencji
Wskaż swoje preferencje i zaplanuj swoje idealne wakacje
SPRAWDŹ PREFERENCJE
Morzeimg
Góryimg
Romantycznyimg
Rodzinnyimg
Nowoczesnyimg
Klasycznyimg
Relaksimg
Aktywnieimg
Facebook